Lærling - Maskinfag

STED Romerike

Peabavdelingen Norrock leverer grus og pukk for tilslag til betong, asfalt, veg og anlegg.

Norrock er i vekst og vi søker etter en lærling i maskinfag .

I Peab sørger vi for at du får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele læretiden. Vi kan tilby en fagansvarlig og en instruktør som ser til at det blir lagt til rette for lærlinger, både når det gjelder det faglige og det sosiale.

Peab er tilknyttet EBA sitt opplæringskontor, og er en godkjent opplæringsbedrift.

Vår intensjon er at du har en fast instruktør som følger deg hele læretiden. Peab er også tilknyttet EBAs opplæringskontor, Byggopp, som du vil få en fast kontaktperson hos som følger deg opp med jevnlige besøk.

Arbeidsoppgavene for lærlinger hos oss vil være varierte, utfordrende og spennende. Vi avholder halvårlige lærlingssamlinger hvor du treffer de andre lærlingene og representanter for ledelsen i bedriften.

Lønn utbetales iht de enkelte overenskomster og lokale avtaler. Norrock er en bedrift som har fokus på oppfølging og tilrettelegging ved skade/sykdom.

Dyktige lærlinger vil etter endt fagprøve få muligheten til å jobbe som fagarbeidere. I Norrock gir vi deg mulighetene, og vi vil du skal trives som lærling i Norrock!

Egenskaper:

  • Liker å yte service
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Ryddig
  • Fleksibel

SØKNADSFRIST 31.08.2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på cirka 53 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.

Egil Andre Roa

Telefon: +47 411 61 666

Geir Morten Fines

Telefon: +47 916 11 482

Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.