Administrasjonskonsulent - Bil

STED Lysaker

Til vårt selskap Peab Bildrift søkes det etter en administrativ person. Stillingen er nyopprettet og du vil være med å forme stillingen.

Dine arbeidsoppgaver

Stillingen har ansvar for selskapets månedsfakturering. Dette innebærer forberedende arbeid, grunnlag for faktura og fakturahåndtering. Håndtering av innkommende leverandørfakturaer, herunder analysere og kontrollere fakturaene samt godkjenne disse og ansvare for at fakturaene stemmer overens med gjeldene avtale. 

Stillingen innebærer tett samarbeid sammen med vår nåværende biladministratør bla ved å bistår med behovsanalyser, planlegge og tilgodese våre interne kunders behov når det gjelder bilrelaterte spørsmål.

Din profil

Den vi søker må være forberedet på å tre inn i en rolle der man må ha øye for detaljer, samtidig som man også tar et overblikk. Du er analytisk og trives med å jobbe med tall.
Du er et ordensmenneske, du er nøyaktig og du tar ansvar. 

Vi ser for oss at du er serviceinnstilt, samarbeidsvillig og er engasjert i jobben. Det er viktig at du kan arbeide selvstendig samtidig som du også kan samarbeide med andre. Da vår virksomhet er i stadig utvikling er det viktig at du er fleksibel og trives i et dynamisk miljø.

Siden vi er et lite team som jobber tett vil personlig egnethet bli tillagt stor vekt.

Dine kvalifikasjoner

Det kreves sertifikat klasse B.
Du må beherske norsk skriflig og muntlig.
PC er ett av dine fremste arbeidsdeskap og du bør ha god kunnskap i Office pakken og lett for å sette deg inn i nye datasystem. Kontakten med kunder og leverandører foregår i hovedsak via e-post og telefon og du bør føle deg trygg på å håndtere situasjoner med bruk av dette som verktøy.

Det er ønskelig med erfaring fra bilbransjen eller annen tilstøtende bransje.
Utdanning ut over videregående skole er ønskelig, men ikke noe krav.

Søknader vurderes forløpende. Ansettelse kan foretas før søknadsfristens utløp.

 

 

 

 

SØKNADSFRIST 26.05.2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på cirka 51 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.

Anne-Lie Ekenberg

Telefon: +46 431 44 97 88

Christina Skorge

Telefon: +47 93010494

Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.