Geotekniker

STED Trondheim

I Peab Anlegg arbeider vi målrettet med kompetanse innenfor geoteknikk, og ønsker nå å styrke vår geotekniske kompetanse i Norge. I den forbindelse søker vi en geotekniker med flere års erfaring innenfor geoteknikk og geokonstruksjon til vår avdeling i Trondheim. Vi søker deg som brenner for faget og ønsker en hands on hverdag hvor du vil være en viktig bidragsyter for å optimalisere gjennomføring av utbyggingsprosjekter. Som geotekniker hos oss vil du forme hvordan vi skal jobbe med geotekniske problemstillinger gjennom å etablere satsningsområdet i Peab Anlegg i Norge.

I stillingen vil du være med å utvikle god løsninger for planlegging og gjennomføring av Norges første IPL- kontrakt. Du vil jobbe tett med våre produksjonsenheter gjennom å støtte med kostnadseffektive løsninger i anbudsfasen, produksjonen og ferdige prosjekter. Som geoteknikker i Peab Anlegg vil du være en del av et større fagmiljø i Peab Anleggsteknikk og en viktig bidragsyter i å utvikle det geotekniske miljøet i Peab- konsernet.

Hos oss får stor frihet og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe bredt med alt fra praktisk støtte i prosjektene, avanserte geotekniske beregninger og prosjekteringsledelse ved kjøp av konsulenttjenester i totalentrepriser. Gjennom det tette samarbeidet med produksjonen tilrettelegger du for stadig utvikling og optimaliserte løsninger.

Du må være sivilingeniør eller tilsvarende med erfaring i geokonstruksjon, og ha en brennende interesse for geoteknikk og anleggsarbeid. Vi ser etter deg som har et stort driv og engasjement, og som ønsker å bidra til utvikling igjennom et kvalitetsbevisst og kreativt samarbeid.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet innebære

  • Ansvar for å sikre og forankre effektive løsninger i anbud og prosjektering
  • Tilby teknisk spisskompetanse til produksjonen
  • Tilby spisskompetanse på tekniske problemstillinger
  • Samarbeide og koordinere med andre fagområder for å sikre utvikling av gode og helhetlige løsninger.
  • Være en kompetent bestiller av eksterne teknikk- konsulenter
  • Drive utvikling og markedsovervåkning

 

Arbeidssted vil primært være i Trondheim, med mulighet til å arbeide over hele Norge og Sverige, både på lokalt og på distanse.

Vi håper du er vå nye kollega, og ser frem til å motta søknaden din!

 

SØKNADSFRIST 01.04.2019


Karen E. Hammer, HR- Sjef, Peab Anlegg

Telefon: +47 98486970

Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.