Vi ser etter en ansvarsfull og energisk verksleder

STED Trondheim

Til vårt asfaltverk sentralt beliggende ved Trondheims havn søker vi etter en ny verksleder. Den som tilsettes vil få et helhetlig ansvar for verket, daglig drift og vedlikehold. Hovedsesong for produksjon er april til november og vinterstid består arbeidet i større vedlikehold og klargjøring til neste sesong.

Vi ser etter en positiv og engasjert morgenfugl som trives godt med en til tider veldig hektisk hverdag, som kommuniserer godt med kunder og ansatte også i pressede situasjoner.
Vi har tro på at vi løser det meste ved samarbeid, fleksibilitet og høyt engasjement.

Verksleder har ansvaret for å organisere daglig drift og legge opp arbeidsplaner sammen med Distriktsjef. Det er en fordel om du har erfaring fra ledelse.

Du bør leve etter "føre var prinsippet" identifisere svakheter ved verket og annet materiell før skaden har skjedd. Du har tro på og ser verdien av løpende vedlikehold.

Logistikk og planlegging er ting du må beherske, noe økonomi og rapportering ligger til stillingen og data er et naturlig verktøy i ditt daglige arbeid. Vårt arbeidsspråk er norsk og du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi ser etter deg som har prosessforståelse, kjennskap til autmasjon/styringsteknologi og som er god på mekaniske fag. Maskinførerbevis er ønskelig, men ikke et krav.

Vi kan tilby spennede dager og konkurransedyktige betingelser.

Vi tillber

SØKNADSFRIST 19.12.2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på cirka 54 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.

Morten Bakke

Telefon: 4762 58 80

Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.