Om oss

Norrock er en avdeling under Ferdigbetong AS som produserer grus og pukk for tilslag til betong, asfalt, veg og anlegg. Med våre samarbeidspartnere tilbyr vi alle typer masser fra mange sentrale lokasjoner. Vi har tilgang til over 35 lastebiler, både semi og bil med henger som kan kjøre ut for oss om det er privat eller til ett stort prosjekt. Ta kontakt for ett godt tilbud.

Norrock har konsesjon for drift av grustak og steinbrudd og vi kan leverer produkter til mange ulike anvendelsesområder. Våre anlegg ligger strategisk plassert, noe som tillater enkel videretransport til områder nær Verrabotn og Stor-Oslo området.

Norwegian Aggregates, nå Norrock, ble stiftet i 1997 under navnet Verran-Grus AS. I 2008 endret selskapet navn til Norwegian Aggregates og i mars 2011 ble vi overtatt av Peab Asfalt Norge AS. Under 2017 byttes navnet til Norrock og tilhører i dag Ferdigbetong AS.

Ferdigbetong

Norrock inngår i Ferdigbetong og Swerockkonceren samt Peab Industri, som består av et flertall større foretak og varemerker som er orientert mot det nordiske bygg- og anleggsmarkedet. Les mer på swerock.se og  peabindustri.se 

Peabkonsernet

Peab er i dag ett rent bygg- og anleggsforetak. I vårt konsert finnes alle produksjonsressurser som kreves for å administrere byggeprosessen fra råvarer til ferdigstilling.

Gjennom Peabs kontaktnett av underleverandører og underentreprenører befester vi vår posisjon som et stabilt og uavhengig foretak på det nordiske byggmarkedet.

I Norrock jobber vi også med Peab sine kjerneverdier, "JUPP", som står for Jordnære, Utviklende, Personlige og Pålitelige. I vår medarbeiderprofil beskriver vi hva våre kjerneverdier betyr for våre medarbeidere.

 

 

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.